Shoplog primark front runner en pimkie

Shoplog primark front runner en pimkie

Alweer anderhalf week terug heb ik een dagje geshopt in Almere en Amsterdam. Ik ging op jacht voor een nieuw bikerjack, wollen hoed, mom jeans, en lage Converse All Stars sneakers. In deze shoplog kun je zien of ik geslaagd ben voor deze items en wat ik zoal meer heb gekocht.

Om geen schap te missen bij Primark in Almere heb ik een vaste route door deze winkel. Ik start eigenlijk altijd op de eerste etage om te kijken of er nog leuke kleertjes te vinden zijn voor mijn neefje en soms voor mijn vriend om vervolgens de winkel op de begane grond voor mijzelf te plunderen.

De accessoire afdeling van Primark begint te groeien en dan met name de beauty afdeling. Laatst zag ik op de blog van Liset een matte lipstick voorbijkomen dus kwam, zag en nam ik 3 lipsticks mee voor €2,00 per stuk.
Verder kwam ik nog mega haarspelden tegen in goud en zilver voor €1,50. Waarschijnlijk ga ik ze vaker voor productfoto’s gebruiken dan dat ze daadwerkelijk in mijn haar terug te vinden zijn.
Daarnaast kwam ik nog mijn favo soort haar elastiekjes tegen. Het liefst knoop ik elastiekjes in mijn haar die gemaakt zijn uit een stuk elastisch stof zonder die vervelende ijzeren stukjes waar je je haren kapot mee trekt. Normaal koop ik een setje van deze elastiekjes bij Claire’s voor €4,99 (voor 6 stuks). Nu betaalde ik €1,50 voor 20 stuks bij Primark, wat een koopje!. Het andere setje zijn ook haar elastiekjes die ik er wel leuk uit vond zien. Voor €1,50 krijg je hier 12 stuks voor in de kleuren transparant, bruin en zwart. Hopelijk zijn ze in de praktijk ook net zo leuks als ze er uit zien en gaan ze niet helemaal door de war in je haar (als je nog begrijpt wat ik bedoel)..

Zoals je in de inleiding kon lezen was mijn missie om MOM jeans te kopen. Ik had een paar dagen voor het shoppen dit type jeans zien hangen bij H&M voor €39,99. Bij Primark kost maar deze kostte maar €15,00. Dikke score dus!
Bij Pimkie in Amsterdam zag ik een grijs gemêleerd shirtje liggen met een rosé gouden vlak met de tekst simplicity daarin. Helemaal mijn stijl! Voor €9,99 nam ik dit T-shirt mee naar huis.
Al een paar jaar zit ik te twijfelen om All Stars te kopen maar ik vond ze eigenlijk altijd leuker bij anderen staan dan bij mijzelf. De reden waarom is omdat ik maat 35,5 van schoenmaat heb en daarom schoenen snel lomp kunnen lijken. Nu is er de Converse All Stars Dainty waarbij de zool smaller is. Dit grijze paar was ook nog eens afgeprijsd naar €49,95 dus nam ik ze gelijk mee!

Mijn laatste aankoop bij Primark was een paar overknee sokken of hoe Primark het noemt over the knee sokken. Ik ben hier al meer dan een jaar naar op zoek maar in mijn sokmaat (31-34) is dit moeilijk te vinden. Dit paar is onesize en gokte erop dat ze mij zouden passen. Bij de kassa rekende ik €3,00 af.

Heb jij onlangs nog leuke dingen geshopt @ Primark of een andere winkel?